eSky / Reiseforsikring / Forsikring for reisende

Reiseforsikring

Online reiseforsikring

Hva er reiseforsikring?

Reiseforsikring gir pålitelig beskyttelse mot kostnader ved uventede situasjoner som kan oppstå under utenlands- og innenlandsreiser. Vi anbefaler reiseforsikring til alle som drar på tur, spesielt for fritid, sightseeing eller for å dyrke amatøridrett (f.eks. ski). Reiseforsikring bør også være et uunnværlig element når du reiser med barn.
Reiseforsikring lar deg slappe av og nyte turen uten å bekymre deg. Den dekker blant annet utgifter til behandling og medisinsk transport, samt gir økonomisk sikkerhet ved flyforsinkelser eller tap av bagasje. Forsikring omfatter også ansvars- og ulykkesforsikring.
Når du planlegger en reise, velg alltid en billig reiseforsikring som vil beskytte deg mot konsekvensene av de fleste uforutsette situasjoner.

Denne forsikringen er for deg hvis:

Du forventer omfattende beskyttelse uansett hvor du er

Du reiser for rekreasjon og fritidsformål

Du utøver ikke-profesjonelt sport, f.eks. ski eller jogge

Du vil sikre bagasjen din

Hvorfor kjøpe eSky-reiseforsikring?

eSky-reiseforsikring kombinerer vår omfattende reiseerfaring med ekspertisen til vår forsikringspartner. Takket være dette samarbeidet kan vi tilby en omfattende og rimelig løsning som dekker blant annet kostnader som oppstår ved behandling under en utenlandsreise opp til en verdi av €300 000 – en av de høyeste forsikringssummene som finnes på markedet! I tillegg har den et mye større beskyttelsesomfang enn det populære Europeiske helsetrygdkortet, da det også dekker kostnadene ved medisinsk transport.

Reiseforsikring

Reiseforsikring – innenlandsreiser

Hvis du skal reise rundt i landet du bor i, får du som en del av reiseforsikringen din:

 • Personskadeforsikring opp til € 10 000
 • Ansvarsforsikring opp til € 200 000
 • Assistanse og medisinsk transport
 • Kompensasjon for tapt eller ødelagt bagasje opp til € 1000
 • Alkoholklausul inkludert i prisen, dvs. ingen unntak for hendelser under påvirkning av alkohol
Reiseforsikring – utenlandsreiser

Reiseforsikring – utenlandsreiser

Hvis du skal på en utenlandsreise, vil du som en del av reiseforsikringen motta:

 • Dekning av behandlingsutgifter opp til € 300 000
 • Refusjon av medisinske behandlingskostnader i tilfelle av forverringer av kroniske sykdommer opp til € 100 000
 • Personskadeforsikring opp til € 10 000 og tredjepartsansvarsforsikring opp til € 100 000
 • Kompensasjon for tapt eller ødelagt bagasje opp til € 1000
 • Assistanse og medisinsk transport
 • Alkoholklausul inkludert i prisen, dvs. ingen unntak for hendelser under påvirkning av alkohol

Familiereiser

Det er best å starte en reise med barn til utlandet ved å tegne reiseforsikring. Ved eventuelle helseproblemer – til og med forkjølelse eller kutt – kan du raskt og uten ekstra kostnader dra nytte av medisinsk hjelp som legebesøk og til og med sykehusinnleggelse. Denne forsikringen gir deg også mulighet til å få dekket eventuelle utgifter til legemidler, bandasjer eller ortopediske produkter foreskrevet av lege.

Europeisk helsetrygdkort og reiseforsikring

Europeisk helsetrygdkort er en populær løsning når man reiser i Europa. Selv om det har mange fordeler, kan det hende at Europeisk helsetrygdkort ikke beskytter mot så mange hendelser som reiseforsikring kjøpt via eSky, da omfanget av kortet avhenger av land du reiser til. Europeisk helsetrygdkort dekker heller ikke kostnadene ved medisinsk transport, som for europeiske land kan være svært høye, og potensielt overstige €100 000. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å kjøpe reiseforsikring via eSky i tillegg til Europeisk helsetrygdkort. Vår forsikring dekker transportkostnader uten grenser!

Se hvor mye du kan spare ved å kjøpe reiseforsikring via eSky. Vi har samlet virkelige hendelser og deres tilhørende kostnader nedenfor.
Land og hendelseUten forsikringMed eSky-forsikring
Spania
gastrisk blødning
Sykehusbehandlingskostnader
Totalt: € 8 280
Ingen gebyr
Mexico
surfeskade
Utgifter til behandling
Fly til bostedslandet
Totalt: 11 830 €
Ingen gebyr
Tyskland
skader pådratt i en bilulykke
Sykehusbehandlingskostnader
Fly til bostedslandet
Totalt: 84 590 €
Ingen gebyr
Tyskland
hjerteinfarkt
Sykehusbehandlingskostnader (herunder intensivavdeling) 
Fly til bostedslandet
Totalt: 17 335 €
Ingen gebyr
Italia
skader pådratt i en sykkelulykke
Sykehusbehandlingskostnader
Fly til bostedslandet
Totalt: 23 090 €
Ingen gebyr
Tyrkia
lungeemboli og dyp venetrombose
Sykehusbehandlingskostnader
Fly til bostedslandet
Totalt: 9 250 €
Ingen gebyr
Eksempler på skader omfatter gjennomsnittskostnader ved behandling.

Hvor mye koster eSky-reiseforsikring?

Billig reiseforsikring er mer enn bare et slagord når det gjelder forsikring kjøpt gjennom eSky! Takket være våre lave dagspriser sikrer reiseforsikring kjøpt gjennom eSky at du kan beskytte deg selv og din familie under reisen til en lavere pris. Hvor mye koster forsikring for en syv-dagers tur? Sjekk ut listen over populære destinasjoner nedenfor som vi har valgt ut for deg.

LandeSky-reiseforsikring for 2 personereSky-reiseforsikring for 4 personer
Hellas317,45 NOK for 7 dager634,90 NOK for 7 dager
Italia317,45 NOK for 7 dager634,90 NOK for 7 dager
USA589,55 NOK for 7 dager1179,10 NOK for 7 dager
Thailand589,55 NOK for 7 dager1179,10 NOK for 7 dager

Hvordan kjøper man reiseforsikring?

Du kan kjøpe reiseforsikring enten under bestillingsprosessen eller når du bruker søkemotoren øverst på siden. Velg avreise- og ankomststed, dato og antall personer som skal dekkes av forsikringen.  På bare noen få sekunder kan du finne ut hvor mye forsikringen din vil koste og kjøpe den ved hjelp av raske og sikre betalingsmetoder. Etter at du har fylt ut de nødvendige informasjonene og utført betalingen, kan du vente på avgangen med ro i sinnet.

Hvordan bruker man eSky-reiseforsikring?

Er du allerede der, noe uventet har skjedd og du vil benytte deg av forsikringen? Det er ikke noe vanskelig. Ta kontakt med Hjelpesenteret, så kan konsulenten melde skade, avtale legebesøk på ditt oppholdssted, angi nærmeste medisinsk institusjon og hjelpe deg med refusjon av eventuelle kostnader. Du finner telefonnummeret på sertifikatet ditt eller på ditt digitale forsikringskort, som du kan laste ned og lagre på telefonen. Det digitale kortet gir også rask og enkel tilgang til all nyttig informasjon!

Viktige dokumenter

Reiseforsikring

Internasjonal

Reiseforsikringens generelle betingelser og vilkår
Download file

Innenlands

Generelle vilkår for reiseforsikring
Download file

Forsikringsagenten som er ansvarlig for denne gruppeforsikringen er We Care Insurance Sp. z o.o. med kontor i Katowice (40-265), Murckowska-gata 14A

Hvilken type reiseforsikring?

Reiseforsikringstype avhenger av reisedestinasjonen din (innenlands- eller utenlandsreise) og de reisendes preferanser. Det er en grunnleggende beskyttelse mot uforutsette hendelser under reisen. Det er også bra å supplere reiseforsikringen din ved å kjøpe reiseavbestillingsforsikring.

Hvor mye koster reiseforsikring?

Reiseforsikring har ikke en fast pris. Imidlertid er kostnadene en brøkdel av kostnaden for både flybilletten og hele turen. Prisen på reiseforsikring avhenger av valgt reisemål, reisetid og antall personer som dekkes av den.

Reiseforsikring – hvilken skal man velge?

Hvis du bestemmer deg for å reise, er det greit å tegne reiseforsikring med en gang. Denne typen forsikring lar deg beskytte deg selv og dine medpassasjerer mot kostnadene ved uforutsette hendelser under reisen. På den annen side er reiseavbestillingsforsikring en forsikring som lar deg unngå tap av penger i tilfelle reisen ikke kan finne sted.

Hva bør reiseforsikring inkludere?

Hver reiseforsikring inkluderer ansvarsforsikring, ulykkesforsikring og helseforsikring. Et slikt sett lar deg beskytte deg mot konsekvensene av uventede hendelser under reisen. De inkluderer blant annet legebesøk eller sykehusopphold under turen.

Hvor kan man kjøpe reiseforsikring?

Det er best å kjøpe reiseforsikring når du bestiller billetter på eSky. Hvis forsikringen ikke er lagt til bestillingen, kan den kjøpes senere, for eksempel via dette nettstedet. Reiseforsikring på eSky kan også kjøpes uten å ha en bestilling på nettstedet vårt.

Reiseforsikring – hva skal du være oppmerksom på?

Før du kjøper reiseforsikring, må du sjekke omfanget av den. Det er verdt å lese de generelle vilkårene for forsikring og vurdere om forsikringen dekker kostnadene for hendelser som kan finne sted under reisen. Når det gjelder turer som ikke er relatert til profesjonell idrettsutøvelse, vil reiseforsikring kjøpt på eSky alltid være det riktige valget.

Begrensede tilbud med 40 % rabatt

kun for abonnenter

Last ned appen vår og planlegg reisene dine enkelt

 • Den best rangerte appen i reisekategorien
 • Nye daglige tilbud til fingerspissene
 • Alle bestillingene dine på ett sted