eSky / Reiseforsikring

Reiseforsikring skreddersydd for dine behov.
Kos deg med en problemfri reise!

Hvordan velger man riktig reiseforsikring?

Problemfri reise

Den grunnleggende forsikringen som lar deg nyte turen uten unødvendig stress er reiseforsikring. Du kan kjøpe den når du bestiller flyreisen eller uavhengig.

Før reisen

Hvis du allerede har bestilt reisen, kan du også kjøpe en reiseavbestillingsforsikring, som vil refundere reiseavbestillingskostnader i tilfelle av uventede hendelser.

For alle risikoer

Ved å kjøpe flyreisen din på eSky har du muligheten til å legge til den spesielle All Risk-forsikringen mens du bestiller. Den lar deg avlyse reisen av personlige årsaker som kan gjøre reisen umulig.

Reiseforsikring

Reiseforsikring

Beskyttelse mot uventede situasjoner som kan finne sted mens du reiser. Det er en nødvendig forsikring for folk som reiser, spesielt til feriesteder, for sightseeing eller for ikke-profesjonell utøvelse av sport (for eksempel ski).

Hva får du av å kjøpe reiseforsikring?

 • Dekning av medisinske kostnader i utlandet
 • Dekning av kostnader til medisinsk transport
 • Kompensasjon for tapt eller stjålet bagasje
 • Alkoholklausul inkludert i prisen

Reiseforsikring lar deg hvile og nyte turen. Du kan kjøpe den mens du bestiller flyet ditt på nettstedet vårt, på eSky-kontoen din eller separat for enhver reise. Vilkårene og forsikringene vil variere avhengig av det valgte alternativet: utenlands- eller innenlandsreise.

All Risk-forsikringen

All Risk-forsikringen

Beskyttelse mot pengetap hvis du trenger å avbestille turen.

Med den valgte forsikringen får du refusjon:

 • av ethvert påvirt personlig grunn, for eksempel tapp av jobb, eksamen, sykdom hos hunden eller katten din,
 • i forbindelse med sykdom hos deg dine nærmeste,
 • på 90% flybillettprisen. 

Denne særlige forsikringen gir deg full mulighet for avbestilling før reisen av personlige årsaker som gjør reisen umulig og ikke er angitt i ansvarsfraskrivelsen. Den er tilgjengelig for eSky-kunder mens de bestiller billetter på nettstedet.

All Risk-forsikringen med reiseavbruddsmuligheten

All Risk-forsikringen med reiseavbruddsmuligheten

Beskyttelse mot pengetap på grunn av avbestilling eller avbrudd av reisen.

Med den valgte forsikringen får du refusjon:

 • av enhver bevist personlig grunn (f.eks. mistet jobb, sykdom hos de forsikrede og deres pårørende),
 • på 90% av billettprisen – avbestilling før avreise,
 • dekning av kostnader for en ny billett opp til 500 € og 20 € refusjon for hver ubrukt dag – avbestilling under reisen.

Gjelder personlige årsaker som gjør reisen umulig og ikke er angitt i ansvarsfraskrivelsen. Den er tilgjengelig for eSky-kunder når de bestiller billetter på nettstedet.

Hvorfor er det verdt å tegne reiseforsikring?

Reiseforsikring sikrer en problemfri reise. Finn ut hvordan!

Hvorfor kjøper man forsikring? Svaret er enkelt: for å få sjelefred! Forsikring gir assistanse og refusjon i mange uforutsette situasjoner. Skal du på ferie med barn? Ikke bekymre deg for å oppsøke lege når noen blir syk. Bestiller du en billett for en langtur? Ikke bekymre deg for å få pengene tilbake hvis de ikke finner sted. Det er mange fordeler, men alt kommer til å være én ting – med forsikring kan du nyte reisen din.

Hvordan kjøper man billig reiseforsikring? Øverst på nettstedet finner du en søkemotor der du bare trenger å oppgi nødvendig informasjon, og i løpet av få sekunder vil du finne ut hvor mye forsikringen din vil koste, og deretter kan du kjøpe den. Hvordan kjøper man reiseavbestillingsforsikring? Du kan kjøpe en avbestillingsforsikring opptil 5 dager etter at du har bestilt reisen. På den annen side er All Risk-avbestillingsforsikring bare tilgjengelig når du bestiller en flybillett på eSky. Denne forsikringen tillater refusjon i tilfelle av avbestilling av reisen på grunn av dokumenterte personlige årsaker.

Hvordan får man kompensasjon hvis noe uforutsett skjer under reisen? Du trenger bare å anmelde skaden og følge informasjonen i forsikringspolisen. Mange uventede hendelser, for eksempel tapt eller skadet bagasje, dekkes av reiseforsikring. Takket være forsikring vil turen ikke medføre ekstra kostnader i slike situasjoner. Med billig forsikring er du i stand til å nyte en problemfri reise.

Viktige dokumenter

Reiseforsikring

Internasjonal

Reiseforsikringens generelle betingelser og vilkår
Download file

Innenlands

Reiseforsikringens generelle betingelser og vilkår
Download file

All Risk-reiseavbestillingsforsikring

All Risk-reiseavbestillingsforsikring

Generelle vilkår og betingelser for All Risk-reiseavbestillingsforsikring
Download file

All Risk-reiseavbestillings- eller avbruddsforsikring

Generelle vilkår og betingelser for All Risk-reiseavbestillings- eller avbruddsforsikring
Download file

Andre forsikring

BASIC reiseavbestillingsforsikring

Generelle vilkår og betingelser for BASIC reiseavbestillingsforsikring
Download file

Bagasjeforsikring

Generelle betingelser for bagasjeforsikring
Download file

Forsikringsagenten som er ansvarlig for denne gruppeforsikringen er We Care Insurance Sp. z o.o. med kontor i Katowice (40-265), Murckowska-gata 14A

Hvorfor er reiseforsikring så viktig?

Forsikring lar deg beskytte deg mot ulike uforutsette hendelser under reisen og unngå tilleggskostnader. Den gir deg sjelefred og sørger for at du kan konsentrere deg om hvile og avslapning under reisen.

Hvor kjøper man reiseforsikring?

Grunnforsikring for turister, også kjent som reiseforsikring, kan kjøpes via eSky. Det er mulig å tegne forsikring direkte mens du bestiller en flybillett, å kjøpe den senere eller separat på nettstedet.

Hvilken reiseforsikring bør man velge?

Den grunnleggende beskyttelsen under reisen tilbys av reiseforsikring. Det garanterer refusjon av kostnader og bistand i tilfelle av de fleste uforutsette hendelser. I tillegg kan du kjøpe reiseavbestillingsforsikring og All Risk-avbestillingsforsikring.

Hva dekker reiseforsikring?

Reiseforsikringens omfang avhenger av typen og formålet med reisen. En slik forsikring dekker alltid tredjepartsansvar og ulykkesforsikring, og kan også dekke andre områder, f.eks. når det gjelder utenlandsreiser, medisinsk behandlingskostnader og medisinsk transport.

Hvordan fungere reiseforsikring?

Reiseforsikring fungerer når en hendelse som faller inn under omfanget finner sted (f.eks. medisinsk behandling i utlandet, skade på bagasjen osv.). I dette tilfellet bør du rapportere skaden og følge informasjonen i forsikringspolisen.

Begrensede tilbud med 40 % rabatt

kun for abonnenter

Last ned appen vår og planlegg reisene dine enkelt

 • Den best rangerte appen i reisekategorien
 • Nye daglige tilbud til fingerspissene
 • Alle bestillingene dine på ett sted