eSky / Hvor kan du fly til?

Hvor kan du fly til?

Sjekk hvilke land du enkelt kan reise til.

Sjekk ut attraktive flytilbud

Det er billig å reise! Under «Tilbud»-fanen finner du de beste flytilbudene til alle deler av verden. «Tilbud» er et sted der du hver dag finner alle de attraktive flytilbudene fra forskjellige flyselskaper på ett sted. Enten du vil reise til et land i Europa eller på den andre siden av havet, er «Tilbud» et sted hvor du enkelt og raskt kan finne det beste alternativet for deg.

Velg den beste forsikringen for deg

Uansett hvor du reiser, er det alltid bra å tegne en riktig forsikring. En tilpasset forsikring vil gjøre turen din trygg og rolig. Vi tilbyr to forskjellige forsikringer – takket være dem kan du føle deg komfortabel og trygg både før og under turen. Du vil også kunne avbestille turen på grunn av personlige årsaker. Forsikring er et grunnleggende element av enhver reise.

Se gjeldende reiseregler

Det er enkelt og trygt å reise under pandemien så lenge du har tilgang til oppdatert informasjon om gjeldende begrensninger. På nettstedet «Reisebegrensninger» kan du øyeblikkelig sjekke reiseregler i ethvert land i verden. Med bare noen få klikk får du tilgang til all reiseinformasjon du trenger å vite under pandemien. I tillegg til viktig informasjon om begrensninger, på nettstedet kan du også sjekke visumkrav og raskt kjøpe en eVisa.

Hvor kan du fly uten test og karantene?

Det er ikke så vanskelig å organisere en reise under covid-19-pandemien som det kan virke ved første øyekast. Koronavirus har endret våre ferie- og reiseplaner, men bestilling av fly og hotell, så vel som selve reisen, trenger ikke å være komplisert.

Covid-19-pandemien: hvor kan du reise?

Siden mange land begynte å vaksinere mot covid-19, har lokale myndigheter begynt å innføre nye regler for kryssing av grenser, karantene og fremvisning av test på grensen. Inntil nylig var det vanskelig å finne et land du kan fly til uten test eller uten karantene, men nå blir listen over land du kan reise til etter vaksinasjon uten ytterligere formaliteter stadig lengre.

Å reise etter vaksinasjon uten å måtte ha covid-test eller gjennomgå karantene er ikke det eneste alternativet for å reise utenlands. Det finnes også land du kan besøke uten vaksinering, der karantene ikke er obligatorisk og formaliteter på flyplassen er enkle. Hva er listen over land du kan reise trygt og fritt til, selv om koronavirus fortsatt er til stede?

Liste over land du kan besøke uten karantene og test

Hvor kan du fly på ferie under pandemien? Siden listen over land som kan besøkes etter vaksinasjon uten karantene og testing endres dynamisk, har vi utarbeidet et interaktivt kart som kontinuerlig oppdateres. Dette gjør det veldig enkelt å sjekke hvilke land som tillater innreise av vaksinerte turister eller ikke krever fremvisning av dokumenter som bekrefter en negativ test for covid-19.

Hvordan sjekke hvor du kan fly uten test?

Hvordan kan du finne ut hvor du kan fly uten å teste deg eller hvilke land som tillater innreise av vaksinerte turister uten å måtte gå i karantene? For at resultatene skal være helt pålitelige, bør du først angi om du allerede har blitt vaksinert med alle nødvendige doser av vaksinen. I tillegg bør du også angi statsborgerskap og avreiseland, hvis de er forskjellige fra standard opplysninger, samt reisetype – om du flyr til et annet land eller planlegger en innenlandsreise. Etter å ha angitt alle opplysninger, vil du se all informasjon om regler for kryssing av grenser og tilhørende covid-begrensninger på det interaktive kartet. For å sjekke dem, er det bare å finne det valgte landet på kartet for å se generelle regler for innreise, og deretter klikke for å se detaljerte krav. I tillegg til informasjon om det er mulig å fly til et bestemt land uten testing og karantene etter vaksinasjon, hjelper kartet med å finne ut om og i hvilke situasjoner skal du dekke munnen og nesen din med et munnbind i det valgte landet.

Det er best å sjekke hvor vaksinerte eller uvaksinerte folk kan reise uten test og karantene kontinuerlig og planlegge reiser i henhold til informasjon på vårt interaktive kart. Og hvis det valgte destinasjonslandet krever flere formaliteter, vil kartet hjelpe deg med å forberede deg ordentlig og utforske verden uten bekymringer!

Begrensede tilbud med 40 % rabatt

kun for abonnenter

Last ned appen vår og planlegg reisene dine enkelt

  • Den best rangerte appen i reisekategorien
  • Nye daglige tilbud til fingerspissene
  • Alle bestillingene dine på ett sted